Dark Mode On / Off

Zeecruise, zorgbegeleiding voor mensen met thuiszorg

Zeecruise met zorgbegeleiding

Iedereen die afhankelijk is van thuiszorg gaat vaak al jarenlang niet meer op vakantie. Mensen die dagelijks (of enkele dagen per week) thuiszorg hebben kunnen nu met een groepsreis een zeecruise boeken waarbij zij terzijde worden gestaan door een aantal begeleiders. De zeecruises gaan naar de Noorse fjorden, de Canarische eilanden en Madeira. Ook kan men kiezen voor een prachtige cruise door de Oostzee waarbij ook wordt afgemeerd in Sint Petersburg.

Ook excursie maken is mogelijk

De begeleiding, meestal één begeleider op vier patiënten, helpen met douchen en de dagelijkse verzorging. Ook kunnen zij mee wanneer de gasten een excursie willen maken, zonodig in aangepast vervoer. Volgens de Nederlands sprekende verpleging is vrijwel alles mogelijk. De grootte van de groepen is gemiddeld 15 a 20 personen. De reizen zijn voor veel mensen die zorg nodig hebben te boeken, mits de reis niet wordt afgeraden op medische gronden. Kijk voor alle informatie op www.zorgopzee.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen