Dark Mode On / Off

Zeeuwse Rijwiel en Toervierdaagse

Alphense Rijwielvierdaagse Laura

De Zeeuwse Rijwiel- en Toervierdaagse is een recreatief fietsevenement voor jong en oud door Noord- en Zuid Beveland. De tochten gaan door vele dorpen, over dijken en langs waterpartijen.

Vaak worden er tijdens de vierdaagse extra bezienswaardigheden open gesteld voor de deelnemers. Het is natuurlijk mogelijk om 1 dag of enkele dagen mee te fietsen. Alle routes zijn gepijld en u krijgt bovendien een routebeschrijving mee voor het geval dat u een pijl heeft gemist of wanneer u van de route af wilt wijken.

Zeeuwse Rijwiel en Toervierdaagse

Kijk voor alle informatie op de website: www.fietsvierdaagsezeeland.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen