Dark Mode On / Off

Geen stress meer in je leven

Alle stress kwijtraken

Wat te doen om stress te verminderen?

Alle stress kwijtraken zal niet lukken. Maar met onderstaande tips kom je een heel eind.

1. Douche ’s ochtends met een douchegel met citrusextracten. De geur van citrusvruchten werkt verfrissend en kalmerend. Kamille, lavendel en komkommer zijn goede alternatieven.

2. Een handscrub en -massage werken heel kalmerend. Masseer vooral het stukje tussen duim en wijsvinger. Adem ondertussen twee minuten diep in en uit, en wissel daarna van hand.

3. Neem een bubbelbad, heerlijk als je spieren vastzitten. Door een combinatie van hitte en gebubbel gaan meer zuurstof en voedingsstoffen naar je spieren, zo kunnen ze optimaal ontspannen.

4. Druk, druk, druk, maar neem toch tijd voor een gezichtsbehandeling, pedicure of massage bij de schoonheidsspecialiste.

5. Alleen al het ruiken van chocolade geeft je al een geluksgevoel dus verwen jezelf af en toe met een stuk chocola.

6. Je gezicht stomen is goed voor innerlijk en uiterlijk. Je teint frist er van op en je voelt je herboren. Neem een grote kom en vul deze met kokend water, druppel er wat eucalyptusolie in. Ga er met je gezicht boven zitten en hang een handdoek over je hoofd zodat de stoom niet kan ontsnappen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.