Dark Mode On / Off

Golfen op de oudste golfclub van Spanje

Veel golfers slaan een balletje op het eiland Gran Canaria

Golfers uit de gehele wereld komen hun balletje slaan in Gran Canaria.

Britse immigranten hebben in 1891 de oudste golfclub van Spanje opgericht. De “Club de Golf Bandama” ligt op het eiland Gran Canaria. In 1957 is de baan gemoderniseerd door Mackenzie Ross. Het clubgebouw van de golfclub oogt nog altijd typisch Engels. Het hoogpolige tapijt en al het teakhout doen je denken aan de vroegere Engelse grandeur.

De golfbaan is erg populair, zowel bij Britten als bij golfers uit de gehele wereld. Veel beroemde golfers hebben hier al een balletje geslagen. Voor de geoefende golfer is het dan ook een must hier eens te spelen op het strak gemillimeterde gazon.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen