Dark Mode On / Off

Kerstvakantie in eigen land populair

De kerstdagen worden door veel mensen samen met familie of vrienden doorgebracht.

De kerstvakantie 2010 zal door velen worden gevierd in een bungalow in ons eigen land. Met name Overijssel, Gelderland en Limburg blijken tot nu toe erg populaire vakantiebestemmingen, zo blijkt uit cijfers van WeekendjeWeg.nl. De feestdagen worden door veel mensen samen met familie of vrienden doorgebracht want de vraag naar familiebungalows is erg groot.

Bungalowparken in trek

Wel wordt gekozen voor bungalowparken waar ook bij slecht weer voldoende binnen activiteiten plaatsvinden. Bij de bungalowparken van Center Parcs kiest men veel voor het zogeheten Center Parcs Mystery Park. In welk park men de vakantie precies door gaat brengen hoort men pas 5 dagen van tevoren.

Mensen die enkele dagen in een hotel willen doorbrengen kiezen traditiegetrouw voor de Vlaamse stad Antwerpen, maar ook andere steden waar de bekende kerstmarkten worden gehouden zoals Brussel, Keulen, Düsseldorf, Maastricht en de Veluwe zijn erg in trek.Bron: Weekendjeweg.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.