Dark Mode On / Off

Lattrop | Ga eens op koesafari

koesafari

Lattrop met daar vlakbij gelegen het bekende Ootmarsum is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten.

Luxe logeren in een safaritent op het erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop is sinds kort mogelijk. Naast de al bestaande logeermogelijkheden die Erve Bossem biedt is er nu de mogelijkheid om te overnachten in één van de twee grote canvas safaritenten op het terrein. Een beter natuurgevoel kun je haast niet krijgen wanneer je ‘s morgens de tent open ritst en oog in oog staat met de grote brandrode runderen. Deze runderen compleet met hoorns behoren tot een heel oud en authentiek ras en zijn bijzonder sterk. Binnenkort krijgen de runderen de vrije ruimte in de omliggende natuurgebieden.

De tenten zijn luxe en comfortabel ingericht met ondermeer een boxspring. Slapen zal in deze uiterst stille omgeving dan ook geen probleem zijn. Lattrop met daar vlakbij gelegen het bekende Ootmarsum is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Erve Bossem sluit geheel aan op het Wandelnetwerk Twente en voor fietsers zijn er huurfietsen met of zonder gebruik van GPS. Ook kun je vanaf de boerderij een kanotocht gaan maken op de Dinkel.

Alle info op de website van: www.bossem.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen