Dark Mode On / Off

Met caravan op wintersport

Steeds meer mensen trekken er ook ‘s winters op uit met de caravan o.a. naar de wintersport.

Je moet echter wel zorgen voor een goede voorbereiding!

Om naar de wintersport te gaan met een caravan moet deze goed zijn geïsoleerd, ook is een goede verwarming noodzaak. De afvoer van de verwarming moet zo’n 50 tot 60 cm boven het dak van de caravan uitkomen zodat, als er veel sneeuw valt het pijpje de gassen nog kan afvoeren.

Isoleer ook de afvoerleidingen zodat deze niet kunnen dichtvriezen.

Leg, als je een winter-voortent hebt, op de vloer grastapijt (op gewoon tapijt glijd je snel uit). Een elektrische deken onder het tapijt kan fungeren als vloerverwarming, je hebt dan lekker warme voeten.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen