Dark Mode On / Off

Met de AutoSlaapTrein naar Istrië.

Istrië is geliefd om de schitterende natuur, de heerlijke keuken en de cultuur. De toegenomen populariteit heeft AutoSlaapTrein doen besluiten om deze ontspannen manier van reizen, die nu al mogelijk  is voor Livorno en Alessandria, ook aan te bieden richting Istrië.

De autoslaaptrein vertrekt uit Den Bosch en het eindstation is de kustplaats Koper in Slovenië. Vanaf Koper steek je in zo’n 20 minuten met de eigen auto de grens met Kroatië over.

Uitgerust op de bestemming

De 1265 kilometer lange reis per trein zorgt er voor dat de reiziger uitgerust op de vakantiebestemming aankomt maar daar wel over zijn eigen auto kan beschikken. De vakantie richting hotel of vakantiehuis in Kroatië kan beginnen.

De kosten van de treinreis worden terugverdiend door de besparing op benzine, tol en autobahnvignetten. En ook nog eens geen files en wachtrijen voor tunnels.

Deze treinreis is direct al een goed begin van de vakantie!

Kijk voor meer informatie op www.ontdekistrie.nl en www.autoslaaptrein.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.