Dark Mode On / Off

Stijging fiets- wandelvakantie in Nederland

Fiets- en wandelvakantie in eigen land

Er is een stijging van 8 procent te zien in het aantal boekingen voor een fiets– of wandelvakantie in ‘eigen land’. Dit meldt touroperator Eigen-Wijze Reizen, één van de grootste aanbieders van fiets- en wandelvakanties in Nederland.

De vakantieganger die graag Nederland wil ontdekken kan bij Eigen-Wijze Reizen een keus maken uit minstens 33 individuele fiets- of wandelvakanties. Erg populair is een trektocht van 7 tot 15 dagen ‘Langs het IJsselmeer’. Ook veel boekingen zijn er voor de fietsvakantie van 5 tot 7 dagen ‘Hollandse Hoogtepunten’ en de wandeltrektocht van 4 tot 28 dagen ‘Wandelvakantie Pieterpad’.

De Nederlandse vakantieganger gaat ook wel erg graag net over de grens. Korte vakanties in de Duitse- en Belgische grensstreek zijn populair evenals een fietsvakantie in Vlaanderen of Münsterland. Het Duits-Nederlandse grensgebied ten oosten van Enschede kent vele mooie kastelen en de prachtige natuur lokt veel toeristen.

Bron: Tourpress

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen