Dark Mode On / Off

Méér wintersportactiviteiten in Nederland dan in de Alpen.

Méér wintersportactiviteiten in Nederland

De Nederlands Ski Vereniging viert de start van het wintersportseizoen in Nederland. De gehele maand oktober zijn er meer dan 60 aantrekkelijke wintersportactiviteiten georganiseerd die de aftrap van het seizoen in Nederland symboliseren.

Open dagen, proeflessen, demonstraties, diverse cursussen en materiaaltests; wintersport liefhebbers kunnen in de maand oktober hun hart ophalen bij de vele wintersportlocaties die Nederland rijk is. Nederland leent zich uitstekend voor een dagje wintersport in één van de indoor rol- of -sneeuwbanen. Liever naar een outdoor baan? Die zijn er ook, net zoals outdoor activiteiten van verschillende verenigingen.

Goede voorbereiding is belangrijk

Een goede voorbereiding op de wintersport begint thuis. Nog steeds gaan veel Nederlanders ongeoefend op wintersport. Dat is jammer, want je kunt veel doen om je optimaal voor te bereiden en daar meer te genieten. Verenigingen verspreid over het gehele land bieden trainingen aan onder professionele begeleiding. Neem eens een les om je techniek bij te schaven of ga vrij skiën of snowboarden. Wintersport begint tenslotte in Nederland.

Voor informatie over alle activiteiten: www.wintersport.nl/kalender

Aanbevolen artikelen