Dark Mode On / Off

Meeste wintersporters kiezen voor Oostenrijk

De ANWB meldt dat er de komende maanden ongeveer 1 miljoen mensen van een wintersportvakantie gaan genieten. Dit aantal is vrijwel gelijk aan vorig jaar. Het overgrote deel, meer dan de helft, zal vertrekken naar Oostenrijk.

Frankrijk is bij 18 procent van de wintersporters favoriet, Duitsland trekt 13 procent, Zwitserland 7 procent en nog eens 5 procent zal afreizen naar Tsjechië.

Wintersporters wordt aangeraden om tijdens het skiën of snowboarden een helm te dragen. Dit gebeurt wel steeds meer maar veel sporters moeten hier blijkbaar nog aan wennen. De wintersportuitrusting voor kinderen is in de meeste gevallen wel uitgebreid met een valhelm.

Bron: De Pers
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen