Dark Mode On / Off

Hoge score voor union en sparta e-bike

Fiets gemaakt van carbon

Union Switch en de Sparta E-motion C2 halen de meeste sterren in test

In de recente door de Telegraaf gehouden test van 17 elektrische fietsen, behaalden de Union Switch en de Sparta E-motion C2 de meeste sterren. Beide modellen werden gewaardeerd met 5 sterren. Alle fietsen werden door Kees Bakker van de Fietsersbond en Jappe Zijlstra van de Consumentenbond getest op onder meer onderdelen als rijeigenschappen, gewicht, de accu en de lader en de ondersteuningsfunctie.

De Union Switch met een adviesprijs van 1599,- is al langer op de markt en heeft ook eerder al goed gescoord in verschillende testen. Nieuw op de markt is dit jaar de Sparta E-motion C2, deze fiets valt eveneens in het iets goedkopere segment en werd ook gewaardeerd met 5 sterren.

Van de overige 15 modellen kregen zeven elektrische fietsen 4 sterren, vijf modellen verdienden 3 sterren en nog eens drie fietsen kregen slechts twee sterren.
Bron: fietsen.123.nl / maart 2010
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen