Dark Mode On / Off

Gras- en moddervlekken

Grasvlekken | Probeer ze te voorkomen

Bezoek of spelende (klein) kinderen die zo naar binnen rennen, zonder de voeten te hebben geveegd. Leuk dat ze komen maar de grasvlek of de moddervlek op het tapijt valt niet zo te waarderen. Moddervlekken kun je beter niet teveel aan doen. Laat het drogen en dan daarna proberen uit te borstelen, is wellicht de beste methode. Is het bijna weg dan eventueel met zeepsop verder schoonmaken.

Grasvlekken zijn lastig weg te halen vlekken. Wanneer de vlekken zich voordoen op kleding smeer er dan direct groene zeep op. Meestal helpt dat goed. Zit de vlek op het tapijt of op de bekleding dan kun je beter niet teveel gaan boenen. Meng water met een zeepwasmiddel of met alcohol en probeer de vlek weg te deppen.  En…stel een vaste regel in: iedereen eerst voeten vegen!

Bron: Tubantia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.