Dark Mode On / Off

Waarom een refurbished iPhone kopen?

Refurbished betekenis

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Refurbished wordt vaak verward met tweedehands. Terwijl dit totaal twee verschillende termen zijn. Een refurbished iPhone wordt gecontroleerd op diverse punten voordat deze opnieuw wordt aangeboden. Denk hierbij aan de batterij, beeldscherm en camera. Deze producten zijn ook vaak afkomstig uit het bedrijfsleven en zijn in goede staat. Bij een tweedehands iPhone is dit niet het geval. Je weet ook nooit exact wat de staat is van een iPhone, terwijl je deze zekerheid wel hebt bij een refurbished iPhone. Daarnaast vind je diverse modellen, zoals de iPhone 11. De iPhone 11 is een compacte iPhone en heeft vele voordelen. Zo kun je video’s afspelen zonder haperingen en de nieuwste apps downloaden. Kies je voor een refurbished iPhone dan ben je altijd voordelig uit.

Waarom gaat mijn iPhone 11 zo snel leeg?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom je iPhone 11 snel leeg zou kunnen lopen. Allereerst kunnen bepaalde apps meer batterij verbruiken dan andere. Je kunt controleren welke apps de meeste energie verbruiken door naar Instellingen > Batterij te gaan. Daarnaast kunnen apps op de achtergrond blijven draaien, zelfs als je ze niet actief gebruikt. Beperk de achtergrondactiviteit van apps die je niet vaak nodig hebt in Instellingen > Algemeen > Vernieuw op achtergrond. Een helder scherm kan ook aanzienlijk bijdragen aan batterijverbruik, dus het verminderen van de schermhelderheid of het gebruiken van automatische helderheidsaanpassing kan helpen. Het is raadzaam om de nieuwste iOS-updates te installeren, aangezien deze vaak verbeteringen bevatten voor batterijprestaties. Deze verbeterpunten kun je in principe gebruiken voor alle iPhones, om je batterijduur te verbeteren.

Refurbished online kopen

Een refurbished iPhone is altijd goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen. Daarnaast is een refurbished iPhone veel beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten, komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished iPhone dan zorg je voor minder CO2-uitstoot en help je het milieu een handje mee. Er zijn diverse refurbished aanbieders. Refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische producten. Je vindt er diverse modellen iPhones en nog veel meer. Daarnaast krijg je ook nog eens 3 jaar garantie. Zo kun je lang genieten van je iPhone!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen